неделя, 29 януари 2023 г.

Откриха в София изчезналия 20-годишен студент Мартин Георгиев

  

20-годишният студент Мартин Георгиев, който изчезна на 25 януари, е открит в София. Това съобщи за bTV майка му София Георгиева.

Младежът бе в неизвестност от сряда вечерта. Тогава трябва да се е качил във влака от Пловдив за Стара Загора, където е студент по ветеринарна медицина. Трябвало е на следващия ден да се яви на изпит, но не е видян нито на изпита, нито в общежитието.

Мартин беше обявен за национално издирване.

Мартин Георгиев е открит днес от полицаи на софийската централна града. Все още не е ясно какво е състоянието му, но е проведен разговор с него от разследващите.

Според информацията, която майката е получила, Мартин е във видимо добро състояние и в момента се намира във Второ районно управление, но тепърва очаква повече информация. Мартин е открит след сигнал, който е получен от майка му, че следобед е забелязан на жп гарата в София, след като се подписал в подписка. Жената, подала сигнала, изпратила и негови снимки. Сверени били данните в подписката, като те и почеркът напълно съвпадали с тези на Мартин.

"Научихме я от кръстника му, защото той е бил открит всъщност от полицаите от Второ районно, доколкото разбрах аз. А кръстникът му, също бяха там, за да могат да се оглеждат за него. В момента е с него. Отиваме да си го приберем. Казаха, че засега е добре", коментира пред БНТ София Георгиева - майка на Мартин.

По-рано стана ясно, че днес в София бяха и родителите му, които получили сигнал, че синът им е забелязан в София.

Родителите на Мартин получили съобщение от младеж, който обяснил, че вчера вечерта е видял синът им в столичен мол. По думите му момчето е изглеждало притеснено. Преглеждат се записи от видеокамерите, за да се разбере дали в действителност Мартин е бил в мола.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ/ 

Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

“Sportello del Consumatore” di Roma

Новините от днес и със задна дата