петък, 30 декември 2022 г.

Антъни Хопкинс разказва как е останал трезвен 47 години

 

Сър Антъни Хопкинс разсъждава върху постигането на 47 години трезвост във вдъхновяващ нов видеоклип, в който насърчава другите да "продължават да се борят" и да останат силни.

В последната си публикация в Инстаграм 82-годишният актьор, носител на "Оскар", сподели вдъхновяващо послание към своите близо четири милиона последователи в четвъртък, съобщи "People".

"Просто искам да ви пожелая щастлива Нова година и да кажа, че днес празнувам 47 години трезвеност", обърна се актьорът към феновете си.

Антъни Хопкинс разказва как за малко не си отишъл от този свят преди 47 години, че има изход и призовава хората, които изпитват притеснения за това какво се случва с тях и посягат към алкохола, да потърсят Анонимни алкохолици, тъй като вече има техни сбирки почти във всеки град по земното кълбо. Хопкинс обяснява и колко полезна е тяхната 12-стъпкова програма. 

"Аз съм лекуващ се алкохолик и знам, че има хора, които се борят. Бъдете добри към себе си, гордейте се с живота си", добавя той. Звездата от "Мълчанието на агнетата" си спомни, че е бил отчаян, когато все още е бил в капана на пристрастяването.

Неговата секция за коментари беше наводнена с поздравителни съобщения, включително бележки от Алек Болдуин, Аманда Клутс, Хю Джакман и други.

Супермоделът Наоми Кембъл, която е трезва от 2008 г. насам след дълга борба с кокаина и алкохола, похвали актьора, че е "блестящ фар от светлина" и вдъхновение в нейното собствено "пътуване към възстановяване".

Преди две години в социалните медии той разкри, че се е пробудил след като се е напил до смърт на 37 години.

Безплатна услуга за всички италиански пенсионери в България, които трябва да представят Dichiarazione di Esistenza in Vita allegata

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България!

“Sportello del Consumatore” di Roma

Новините от днес и със задна дата