петък, 11 ноември 2022 г.

Изпълнителката на "Син талисман" предизвика катастрофа и пострада

  

Певицата София Георгиева, чиято звезда изгря в началото на новото хилядолетие с песента "Син талисман", преди ден е претърпяла автомобилна катастрофа. Изпълнителката, която е единствената пострадала в инцидента, сама съобщи за него в социалните мрежи.

"Как си го мислих сутринта, а какво стана... Озовах се в болница след тежка челна катастрофа, без жертви, за което Благодаря на Бог", пише тя в личния си Фейсбук профил.


Под публикацията ѝ веднага започнаха да се редят коментари от нейни почитатели, изразяващи своята загриженост, които пожелаха да разберат повече за здравословното ѝ състояние. В отговор тя ги успокои, обяснявайки им, че се чувства добре, въпреки че е приета с комоцио в здравно заведение, където ще остане под наблюдение.

Часове по-късно, призовавайки потребителите на виртуалното пространство към внимателно и отговорно шофиране по пътищата, тя сподели снимка на колата си, направена след удара, за който се твърди, че тя е предизвикала. От кадъра се вижда, че щетите по превозното средство, засегнали предната му част, са доста сериозни.

"Цяло чудо е, че сме добре!", гласи посланието към поста ѝ.

Малко преди това София качи в акаунта си две изображения, показващи болничната стая, в която е настанена, чиято окаяна обстановка описа с думите: "Майка плаче". За сметка на това обаче тя уточни, че отношението и грижите, които получава от персонала, са добри.

Миналата година певицата сподели онлайн видео, в което разказа подробно за трудния си живот, в който се бори с алкохолна зависимост.


"Много изложих себе си преди 2 години. 20 години опазих образа си чист. Никъде не беше писало за мен нещо грозно, до момента, в който на тръгване от протест, който организирах, не ме спря полиция. Показаха ме в най-грозната ми светлина по телевизиите. Това смаза целия имидж, който съм градяла. Накрая се изложих и това още ми седи. Хванаха ме с 1.6 промила алкохол", призна тогава тя. "Две години живях затворена от срам вкъщи, като Рапунцел. Карах колело и пиех"

"Най-важното е да съградим себе си, особено, когато нивото ти е над средното. Когато съпротивата ти се изразява, чрез употреба на алкохол. Когато не можеш да поемеш социума. Тогава е лесно да се изключим с чаша, две, пет... Аз още се боря с това. Все още живея като Рапунцел", разкри Георгиева.

"Когато сме мислещи хора и познаваме на теория принципите на днешния живот, много трудно прилагаме практически смисъла. А той не винаги може да бъде вкопчен в кариерата, смисълът е дълбоко в нас", заключи тя./life.dir.bg

“Sportello del Consumatore” di Roma

 

Новините от днес и със задна дата