сряда, 23 ноември 2022 г.

Кремъл се готви за преврат срещу Путин, изтече инструкция на ФСО за противодействие

 

Генералите от руската Федерална служба за охрана (ФСО) подготвят личния си състав за "масирана идеологическа атака от страна на врага".

За тази цел специално е разработен секретен "План за морално-психологическа подкрепа за преминаване на Оперативното управление на ФСО от мирно към военно време". Това съобщава руското опозиционно издание The Insider, което е получило достъп до документа, цитирано от украинското издание "Фокус".

Още на 26 октомври в центъра на Москва се е появила военна техника и въоръжени мъже. Оказало се, че ФСО провежда планирано тактическо учение за "неутрализиране на терористични заплахи и защита на обектите на висшите органи на властта". Тези учения са част от специалните мерки в случай на преминаване на ФСО към военновременен режим.

Таен план: подготовка за държавен преврат

Според журналисти, които са се запознали с плана на ФСО, в брошурата се посочва, че в случай на държавен преврат защитниците на Кремъл могат да изпаднат в депресия, да се затворят в себе си, да не са сигурни в действията на началниците си, да се страхуват и да се притесняват за живота си.

За да се избегне това, генералите предлагат да се използва "контравнушение", като се провеждат разговори с младите сътрудници и ежеседмични политически обучения, както и колективни посещения на църква.

Чуждестранните разузнавателни агенти, които според ФСО ще стоят зад организацията на държавния преврат, могат да използват пропаганда в социалните мрежи и интернет, както и да "достигнат" до роднини на офицери от Федералната служба за охрана. Особено внимание се отделя на факта, че някои от агентите имат хипнотични способности.

"В документа обаче не се уточнява кои са тези лица и как могат да хипнотизират и психологически да въздействат на обучените кремълски охранители", пише изданието.

Освен това ФСО вярва, че врагът ще използва някои "психологически генератори" или "генератори на черна материя", за които се твърди, че са разработени в секретни центрове на ЦРУ.


Според информацията, Заместник-директорът на ФСО, генерал Александър Комов, отговаря за изпълнението на плана. Той е сред строго класифицираните служители в областта на сигурността и публичната информация за него е много малко.

Източник от Кремъл съобщава на The Insider, че Комов ръководи група от извънщатни съветници, която включва, наред с други, астролози, черни магове и екстрасенси.

Социални и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България!

“Sportello del Consumatore” di Roma

Новините от днес и със задна дата