понеделник, 14 ноември 2022 г.

Издъхна мотористът Недко, който катастрофира на пътя Айтос-с. Малка поляна

 

Моторист, пострадал тежко при катастрофа край Айтос в началото на ноември, е издъхнал от тежките си травми, пише Флагман.бг.

Инцидентът е станал на 5 ноември по пътя Айтос-с. Малка поляна.

Поради несъобразена скорост при ляв завой 39-годишният водач е загубил управление над возилото – Сузуки, и се забил в крайпътнодърво. Ударът е бил толкова силен, че мъжът изхвърчал на метри от мотора, разказаха очевидци.

Пострадалият бе приет в много тежко състояние в реанимацията на УМБАЛ-Бургас – с политравматизъм, с опасност за живота. Шансовете му за оцеляване бяха минимални. Въпреки това повече от една седмица той се бореше за живота си, което даваше малко надежда на близките му, че ще оцелее. За съжаление малко след полунощ в събота срещу неделя мъжът е издъхнал от тежките си травми. 

По информация на сайта, починалият моторист е 39-годишният айтозлия Недко Чернев. Младият мъж оставя вдовица и две деца, разкриха пред наш репортер негови близки.

„Недко беше рядко скромен човек. Уникална душа носеше – вечно усмихнат, уважителен. Не сме знаели обаче, че има страст към моторите. Имаше земеделска земя и караше трактор. С мотор не съм го виждал. Родителите му имат малък семеен бизнес – магазин за пакетирани стоки до СУ „Христо Ботев“ в Айтос, Недко им помагаше много, дори може да се каже, че той въртеше бизнеса, въпреки че си има и друга работа.

Бяхме шокирани от новината за катастрофата. Вярвахме, че ще оцелее, независимо колко е лошо състоянието му. Той винаги показваше много борбен характер“, споделя съсед на Недко. 

39-годишният айтозлия работел на една от бензиностанциите на входа на града. Колегите му са съкрушени от новината за кончината му. 

“Sportello del Consumatore” di Roma

Новините от днес и със задна дата