вторник, 15 ноември 2022 г.

Шокиращ развой с изчезналия Сашко, версия разтърси търсещите го

 

Доброволци завъртяха нова конспиративна теория, свързана с бащата на изчезналия Сашко. По думите им се забелязва съмнителна тенденция – когато има повече хора в Брезник, бащата на Александър пренасочвал екип в друга посока.

„Един от екипите вижда случайно бащата и го заговарят. Той праща всички да отидат на крепостта Кракра. Не всички обаче отидоха, заблудиха го. Той си мислеше обаче, че няма никой и се върна на изначалната точка.

Това какво ви говори? После заблуди други екипи, но той не ходи с тях. Изтегли ни от къщите“, разказва жена в приложението Zello, където доброволци координират действията си по обхождането на Перник.

Междувременно хора сигнализират, че линейки, пожарни екипи и значително количество полицаи са насочени към Радомир. Те не знаят дали са тръгнали просто по сигнал или става въпрос за нещо по-сериозно и детето е открито.

Доброволците все пак смятат, че бащата реагира прекалено спокойно на събитията, което пък значело, че Сашко е жив, той е наясно и затова не се вълнува.

Бащата на Сашко: Да, зле съм!

Ботьо Ботев: Притесняват ме обясненията на бащата, има нелогични неща в неговите действия 

 Социални услуги за българи в Италия!

“Sportello del Consumatore” di Roma

Новините от днес и със задна дата