понеделник, 21 ноември 2022 г.

Монахиня спечели "Гласът на Италия" и стана сервитьорка с пиърсинг на носа

  

Пееща монахиня, която спечели предаването за таланти "Гласът на Италия", разкри, че е напуснала религиозния си орден и е станала сервитьорка в Испания, предаде ДПА.

"Това беше промяна за мен самата", обясни Кристина Скуча в токшоуто "Верисима" по Канале чинкуе.

В предаването 34-годишната сицилианка сподели, че се е преместила в Испания, добави БТА.

Вместо с расо, тя седна срещу водещата Силвия Тофанин с пиърсинг на носа и розов костюм с панталон.

Скуча стана известна през 2014 г., след като спечели музикалния телевизионен формат и продължи да се изявява на сцена със световни звезди като Рики Мартин и Кайли Миноуг.

Свалянето на расото след 15 години религиозен живот беше трудно, каза бившата монахиня от Ордена на урсулинките.

Da Suor Cristina a Cristina Scuccia - Verissimo Video | Mediaset Infinity

Заради успеха си в шоуто за таланти през 2014 г. тя сподели, че чувства "огромна отговорност" и страх да не разочарова феновете си.

Кристина Скуча разказа, че пандемията от COVID-19 ѝ е попречила да пътува. Когато баща ѝ се разболял тежко, тя потърсила помощ от психолог и поискала да напусне ордена, в който служила.

На въпрос на водещата дали е имало романтика в живота ѝ, Кристина Скуча казва: "Вярвам в любовта, но в момента тя не ми е приоритет".

Нищо конкретно не се случи. В един момент вече не бях добре. Сякаш личното ми съзряване беше ограничено до облеклото на сестра Кристина и нейните правила” – каза победителят от The Voice, за да добави: „ Сега съм Кристина, сестра Кристина е вътре в мен, ако съм това, което съм днес, това също е благодарение на нея. Карах добре и беше доста трудно. Но сега имам заредена усмивка и вярвам в живота още повече. Очевидно за мен Бог все още е централен за всичко и аз абсолютно вярвам в него.

Социални и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България!

“Sportello del Consumatore” di Roma

Новините от днес и със задна дата