четвъртък, 10 ноември 2022 г.

Изверг влачи по земята и изнасили две момичета, заснел и видео с гнусното деяние

 

Районна прокуратура-Хасково внесе протест срещу постановената на 03.11.2022 г. осъдителна присъда срещу О.Х. и наложеното му едно общо най–тежко наказание за две престъпления, а именно 2 години „лишаване от свобода“, чието изпълнение е отложено с изпитателен срок от 4 години и 6 месеца.

О.Х. е признат за виновен в това, че на  02.12.2021 г. в с. В., обл. Хасково, се съвкупил с лице от женски пол на 18 години, като я принудил към това  със сила – престъпление по чл. 152, ал. 1, т. 2 от Наказателния кодекс, както и в това, че на 02.12.2021 г. в землището на с. В., обл. Хасково, извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице навършило 14-годишна възраст, като употребил за това сила и заплашване – престъпление по чл. 150, ал. 1 от НК, съобщават от прокуратурата.

За двете престъпления съдът е наложил едно общо най–тежко наказание измежду наложените му, а именно 2 години “лишаване от свобода”, но условно, с изпитателен срок от 4 години и 6 месеца.

Според прокуратурата размерът на наложеното наказание на О. Х. не отговаря на обществената опасност на деянието и дееца.

Подсъдимият е бил осъждан, като за последното престъпление изпитателният срок на наложеното му наказание „лишаване от свобода“ е изтекъл само няколко месеца преди извършване на настоящите престъпления.

Макар и реабилитиран, предишните осъждания са показател, че въпреки превенцията на наложените му наказания, подсъдимият е продължил да извърша престъпления.

Двете престъпления са извършени от О. Х. нощем, изключително дръзко, с упражняване на продължителна принуда преди, след и по време на деянието.

Интензитета на използваната сила е била толкова висока, че се е стигнало до падане на кичури от косата на пострадалата.

Тя е била влачена и дърпана преди извършване на деянието.

По време на извършеното блудство подсъдимият го е заснел, като през цялото време е използвал нецензурни думи.

Районна прокуратура-Хасково протестира присъдата като неправилна в частта относно размера на наложеното наказание „лишаване от свобода“ и отлагане на неговото изпълнение, като за справедливо наказание счита „лишаване от свобода“ за срок от 3 години, което да бъде изтърпяно от О. Х. ефективно.

Очаква се Окръжен съд-Хасково да насрочи съдебно заседание.

“Sportello del Consumatore” di Roma

Новините от днес и със задна дата