събота, 12 септември 2020 г.

Джакпотите в тотото полудяха

 

Спорт Тото подкрепя финансово летния културен фестивал Sofia Summer Fest, като не пропуска да покаже своята щедрост и към своите почитатели. До 12.09. всеки посетител на фестивала, който пробва късмета си в моментната лотарийна игра "Моят щастлив ден - Бинго!", има шанса да полети с балон на преференциална цена.

Тази възможност ще бъде активна и на датите 18, 19, 20, 25 и 27 септември.

Тази неделя, желаещите могат да се включат в турнир по джаги. Той ще се проведе отново в Южния парк, зад музея "Земята и хората", където Sofia Summer fest продължава своята програма. Както винаги от тотото са подготвили много подаръци, а от участниците се очаква единствено да носят доброто си настроение.

Български спортен тотализатор активно ще присъства и на състезанията в Международната баскетболна лига. Двубоите ще бъдат проведени от 22.09. до 25.09. в Арена Ботевград. А топ-изненадата е, че един от присъстващите на събитието ще спечели чрез жребий нов автомобил.

Фишове за препълнения с възможности за печалби 74-и тираж се приемат най-късно до неделя 18:00 часа в тото-пунктовете и онлайн на www.toto.bg.


Новините от днес и със задна дата