сряда, 16 септември 2020 г.

Ваня от "Игри на волята" крие жестока семейна драма!

 Ваня от "Игри на волята" крие жестока семейна драма! Нейният баща я...

27-годишната каскадьорка Ваня от втория сезон на "Игри на волята" бързо се наложи над останалите жени и стана лидер в нейното племе.

Характера си Ваня е калила още от малка, а зад това се крие жестока семейна драма. Именно заради баща си става толкова борбена и няма доверие в никого, още по-малко в мъжете. 

Къдравата каскадьорка не поддържа никаква връзка с баща си. Още докато е била дете той не присъства в живота ѝ. Като голяма се е опитала да проведе няколко разговора с него, но се е разочарова е към днешна дата го е зачеркнала от живота си. 


 

Като мотив тя изтъква това, че е доста арогантен и не почита жените. Нейната майка е била подложена на системен тормоз от негова страна и така и не се променил. Ваня преживява ужасно участието си в "Игри на волята", тъй като в лицето на Тодор от нейното племе вижда своя баща. "Той се държи по същия груб начин", казва тя. 

Чувствителна, емоционална, грижовна и противоречива Ваня обича да пее, да пише поезия, да прави десерти, да снима и да монтира. Тя е професионален каскадьор, мрази лъжата и се гордее, когато я определят като пример за подражание.

Изнервят я самодоволните хора и тези, които твърдят, че могат неща, които никога не са опитвали. Филмите, които я описват най-добре като човек, са: анимацията „Храбро сърце“, „Бурлеск“ и „Карате кид“. Няма нещо, без което не би могла да живее. Самоопределя се като лидер, но само ако ситуацията го изисква. /show.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата