сряда, 16 септември 2020 г.

Красива ученичка в Бургас, свалена с белезници на земята заради бизнес с дрога СНИМКИ

  

Лаборатория за производство на наркотици в местността "Шилото" край ж.к."Меден рудник" бе разбита от Четвърто РУП-Бургас. Арестувана е 18-годишна бургазлийка на име Дона, която е обитавала къща в местността, пише "Флагман".

Бургазлийката е свалена на земята с белезници, след като ченгетата нахлули в дома й в местността „Шилото” и намерили електронна везна, цигари с марихуана, както и зелени съцветия от тревна маса / марихуана/ с приблизително общо тегло около 100 грама. На наркопазара подобно количество може да се изтъргува за близо 2 бона. 

Дона е арестувана за срок до 24 часа, но има голяма вероятност престоят ѝ  зад решетките да се удължи. Дона е доста известна девойка в махалата, но явно е попаднала в неподходяща среда и здраво е загазила, тъй като намерената марихуана в дома ѝ може да ѝ осигури сериозна присъда. Дона е добре познато лице в "Меден рудник", явно е попаднала в неподходяща среда, където са намесени наркотици Малко след акцията в къщата ѝ, униформените са разбили лаборатория за производство на наркотици, намираща се недалеч от дома на Дона. 

Малък метален гараж е превърнат във ферма за отглеждане на наркотици. Мястото се намира точно до автомобилния сервиз в местността. Зад гаража служителите на реда се натъкнали на 21 конопени растения - 14 от тях с височина 50 см., другите седем с височина от 120 - 220 см., всички във фаза цъфтеж. 

 

Мястото е доста слънчево и в същото време скрито от очите на случайни хора, което го прави идеално за отглеждане на марихуана.

Оградено е със стари автомобилни гуми и сухи треви, което пък го прави труднодостъпно. Собственикът на гаража вече е издирен и разпитан. Все още не е ясно каква е връзката между него и Дона. Ченгетата работят по няколко версии, но по всичко изглежда, че бургазлийката е знаела къде се намира мини фермата и вероятно често я е посещавала. По случая е образувано досъдебно производство и те първа ще се търсят нови доказателства. Това е домът на 18-годишната Дона в местността "Шилото"


Новините от днес и със задна дата