четвъртък, 17 септември 2020 г.

Кмет с шокиращи разкрития за Николай, който изпече жена си жива!

  

Циганин, лежал преди време в затвора, запали жена си жива в леглото ѝ. Лекари от “Пирогов” се борят за живота на 45-годишната Татяна Теменужкина, която е с тежки изгаряния по цялото тяло. Зверството бе извършено във врачанското село Три кладенци към 21 часа във вторник, пише "Труд". 

52-годишният Николай Петров издебнал Татяна да заспи. Залял я с бензин и драснал клечката. Пламъците обхванали жената, а писъците є огласили селото. Тя изскочила на двора, където продължила с неуспешните опити сама да изгаси огъня. Съсед на семейството видял зловещата картина и веднага се обадил в полицията. 

На място пристигнали МВР-служители и линейка. Татяна била откарана първоначално във врачанската болница. Малко по-късно е транспортирана за лечение в “Пирогов” в много тежко състояние. Веднага след зверството Николай Петров избягал и се укрил. По следите му тръгнали полицаи, които успели да го арестуват тази сутрин в пристройка на изоставена къща край село Три кладенци. 

До редакционното приключване на броя, извергът мълчал какви са причините за жестокостта му. Николай никога не е работел и е лежал преди години в затвора за кражби. Предполага се, че ставал агресивен, като пийнел. Жена му Татяна пък изхранвала семейството. Преди работела по полета, наскоро започнала в завод в Мездра. 


Кметът на селото Светлан Симеонов заяви, че е шокиран от случилото се. 

“Той я е запалил жива. Това не е човешко. Не знаем защо го е направил, просто човекът си е такъв. Не е психично болен. Не вярвам и да е ревност. Просто се прави на нещо”, каза Симеонов. Хора от селото обявиха, че Николай Петров бил с избухлив характер, но бил страхлив и затова налитал на жена си и децата си. 

“Преди време ѝ обръсна главата, опита се да я удави в язовира. Единият от синовете си го намушка преди години в гушата и той се принуди да избяга чак в Шуменско. Другият син го гони с коса да го коли. Постоянно си има дрязги, той си е такъв”, каза кметът. 

“Жената работи и купи къща. Обзаведе я. Жената да те храни, да те гледа, да работи и накрая да я залееш с бензин, докато спи. Това е ужасно”, каза кметът.

Новините от днес и със задна дата