неделя, 13 септември 2020 г.

Семейство косовари извърши ужасни неща със 17-г. им дъщеря, защото има гадже християнин

  

Френският министър на вътрешните работи Жералд Дарманен е обещал да депортира семейство от босненски мюсюлмански бежанци, които са пребили 17-годишната си дъщеря и са ѝ обръснали главата, след като научили, че девойката излиза с християнско момче.

В резултат на побоя, момичето, което живеело със семейството си в град Безансон, има счупено ребро и множество синини по тялото. Бащата, майката, лелята и чичото са участвали в нападението срещу момичето. Делото сега е внесено в съда, но министърът вече обяви, че и четиримата ще бъдат депортирани след края на съдебното производство. 

"Те ще бъдат изведени от страната, тъй като нямаме основания да ги държим в нашата страна", заявил е Дарманен. Семейството на момичето се е преместило във Франция от Босна и Херцеговина през 2017 г. Скоро девойката започнало да излиза с 20-годишен младеж християнин. След няколко месеца тайни срещи момичето решило да избяга при приятеля си. Четири дни по-късно обаче тя се съгласи да се срещне с родителите си, тъй като те ѝ казали, че биха искали да се помирят с нея. 

Срещата трябвало да се състои в присъствието на гаджето и родителите му. Вместо да разговарят обаче, четиримата роднини се нахвърлили върху момичето и започнали да го бият, а след това нейните баща и чичо насила отрязали косата ѝ с ножица. Нейният приятел успял да избяга от къщата и да се обади на полицията, която арестувала и четиримата - бащата, майката, лелята и чичото на пострадалата. 

Момичето получило убежище, а четиримата извършители били обвинени в насилие над непълнолетно лице. Случаят в Безансон взриви социалните мрежи. Министърът, който отговаря за гражданството Марлен Шиапа е заявила, че семейството трябва да се "срамува", а вътрешният министър е обещал да изгони престъпниците от страната, наричайки постъпката им "варварска"./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата