петък, 24 юли 2020 г.

Ексклузивни разкрития от бащата на битото от майка си момиченце ВИДЕО

Адвокат излезе с видео, в което обяснява гледната точка на Денис Нгуен - бащата на битото от майка си 3-годишно момиченце от Перник. Той изразява своята подкрепа и увереност, че Денис е добър и грижовен родител - способен да се грижи за детето, предава zapernik.com. Ето какво каза адвокатът Мартин Янчев: „Правя този клип, поради простата причина, че бащата отказва интервю по телевизията, заради това, че беше направен един неверен негов профил. Беше изкаран едва ли не като съучастник в престъпление, за това, че не е уведомил институциите. Главаната причина за това, е притесненията детето да не му бъде отнето.
Нещата обаче ескалират - жената попада в секта, започва да проявява агресия към детето, както и към него. След един телефонен разговор, който е бил цяла нощ, психиката ѝ се променя тотално. Той е мислил, че ще овладее проблема и ще се справи с това, но не е успял. Тя е изпращала видеоклипове на негов приятел, в които показва агресията към детето си.
Тя не е признавала някои празници, които всички ние празнуваме, имала си е неин бог, нейни виждания за нещата.
Това е Денис – бащата на детето, той наистина не е това, за което го изкраха, твърди Мартин Янчев. Този човек наистина може да бъде един достоен баща, обвинен е за неща, които не са верни. Подробен разказ ще чуете в началото на септември месец в предаването на Карбосвки, където се прави филм специално за този случай.“

Припомняме, че скандалът избухна след като в социалните медии се разпространи шокиращо видео, на което се вижда как малко момиченце е "привикано" от майка си, само за да получи юмрук в корема, а след това и няколко удара по главата.
По-късно се оказа, че майката е влязла в секта. Бащата също бе арестуван за 24 часа, а по-късно освободен. В момента момиченцето е настанено в приемно семейство. Бащата е твърдо решен да се бори и да си вземе дъщерята обратно. Вижте и видео посланието на Мартин Янчев:

Новините от днес и със задна дата