сряда, 29 юли 2020 г.

Лошо прецакаха летовници с комбинирана плажна такса в известен роден къмпинг

Туризъм :: Испания №1 в предпочитанията на чуждите летовници ...

Туристи алармират за чутовна наглост на плажно барче на един от най-посещаваните къмпинги у нас - "Градина". По думите им от заведение на ивицата са готови на всякакви далавери, за да оберат максимално почиващите.
Две семейства решили да се разположат на плажната ивица на едно от популярните барчета на къмпинг "Градина". На табела пишело, че плажните принадлежности са на стойност 15 лв. комплекта.
"Бяхме си взели храна и напитки и се разположихме под чадърите с готовност да си заплатим дължимото, както пише на табелата. Набързо обаче от персонала ни заявиха, че трябва моментално да изхвърлим всичко за консумация иначе не може да останем на територията на заведението", разказва читател.
По думите му служителите им обяснили, че освен, че трябва да си заплатят плажния комплект, са длъжни да консумират храни и напитки само от заведението.
"Това просто не го разбираме. На места просто имаш задължителна консумация от 20 лева за чадър и шезлонг, а тук не стига, че те задължават да си платиш, но и не може да си внасяш нищо от вън. Такава наглост няма никъде", твърдят още туристите.

Те решили да не плажуват на това място, но признават, че повече няма да заложат на родното Черноморие, а ще събират витамин Д в слънчева Гърция./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата