неделя, 19 юли 2020 г.

Какъв е този ужас!? "Майка" садист! Институциите да се самосезират незабавно в издирване на чудовището!

Във Фейсбук се появиха шокиращи кадри с издевателство над малко момиченце, публикувани от Стефан Петров. Насилието над детето е проявено от неговата "майка". Поне така се подразбира от обръщението на детето към жената, която му нанася удар с първо с юмрук по телцето. После го ошамарва и разплакано го принуждава да ѝ целува ръката с която го бие, но преди това го удря още веднаж по главата. Как се третира подобно морално, физическо и психическо унижение спрямо дете от българските критерии за закрила на децата и българските закони?
Очевидно в страната ни освен всичко останало, трябва да има образователни програми и подготовка за родителстване и който не успява да се справи, да не бърза със създаването на семейство и деца.
Призоваваме всеки, който е разпознал детето да се обърне към властите! Начинът на реакция и поведение на детето е показателен, че то не за първи път е подложено на подобен тормоз.
"И понеже баща ти не ме обича, не обича и теб", ела да се погавря малко и да те използвам за кошче за емоционален боклук! Това според насилницата е аргумент за насилие! Останалото вижте в записа. Предупреждаваме, че съдържа изключително травмиращи кадри!

Новините от днес и със задна дата