четвъртък, 23 юли 2020 г.

Златка Димитрова: Баневи оспорват наш нотариален акт за къмпинг "Каваци", това е смешно!

Снимка на Zlatka Dimitrova.
Семейство Баневи отново се опитват да всяват напрежение у летовниците на къмпинг „Каваци”. Почиващите алармират, че по плажа се разхождат здрави мъже в черни униформи, за да създават смут и паника у хората, написа Златка Димитрова в страницата си във Фейсбук.
Искам да заявя, че в 2-те години, в които къмпинга се стопанисва от други хора, а не от тях, е много по-приятен и се доближава до нивото на гръцките. Спокойствието се върна и всички, които почиваме тук от повече от 20 години и сме едно голямо семейство, подкрепяме тази промяна.
Днес дадох тв интервю, за да защитя свободата на Каваци не в качеството си на публична личност, а на човек. Заставам зад мнението си, но се притеснявам от присъствието на мъже в черно, защото и аз, и много други хора сме тук с малките си деца.
Семейството ми от години води съдебна битка с Баневи за имот, който е доказано наш. Никога не сме преминавали границите, никога не сме обидили или нападнали, очакваме същото. Мутренските времена отдавна са в миналото.
Баневи оспорват наш нотариален акт за къмпинг "Каваци", това е смешно, коментира още тя!
P.S НАЛИ УЖ ЗАРАДИ ТОВА СА И ПРОТЕСТИТЕ?!? Без “мутри” управници!!! И аз ПРОТЕСТИРАМ: БЕЗ БЮРОКРАЦИ! СПРАВЕДЛИВИ ЗАКОНИ ЗА НАРОДА!!! #АМИН

Новините от днес и със задна дата