понеделник, 27 юли 2020 г.

Драматични разкрития за загиналата край Созопол 34 г. Юлия

Трагична катастрофа между "Фолксваген" и "Мерцедес" - DUNAVMOST.com
Появиха се нови подробности около трагедията с нелепата смърт на 34-годишната софиянка Юлия, пише Флагман.Бг. Младата жена бе пометена на пътя Бургас-Приморско, в района на отбивката за к-с „Св. Тома“. Катастрофата стана през нощта в събота срещу неделя. Шофьор на Сузуки – 34-годишен мъж от София, сигнализирал тел.112 за инцидента. По информация на медията обаче тя е била убита на пътя преди това, блъсната е поне от два автомобила.
„Цялото ѝ тяло е потрошено, напълно е възможно автомобилите да са били повече от два. За жалост обаче никой не е спрял да ѝ помогне, а са я оставили да умре“, твърди източник на изданието. Часове преди смъртта ѝ Юлия е била в заведение в Созопол.
Според първоначалната информация тя е тръгнала да се прибира пеш към Арапя, където отседнала по време на морската си почивка. Днес обаче стана ясен един много важен факт - как младата жена се е озовала сама в полунощ на оживения път.
Оказва се, че след като напуснала заведението, Юлия решила да се прибере до къмпинга, който се намира на 34 км от Созопол, с такси.
„Малко преди отбивката за к-с „Св. Тома“, Юлия погледнала таксиметровия апарат и видяла, че сумата е стигнала около 20 лева, а тя разполагала само с толкова. Обяснила на шофьор, че ако броячът се върти с тази скорост, до Апаря сигурно ще навърти близо 100 лева, а тя не може да плати тази сума.
Шофьорът ѝ отвърнал, че работи на тези цени и няма как да я закара за 20 лева.

Тогава Юлия му казала да спре, платила с последните си 20 лева на таксиджията, който я свалил близо до разклона за к-с „Св. Тома“ и тръгнала към Арапя пеш, а той се върнал в Созопол. Така младата жена се е озовала на пътя, вероятно се е надявала някой да я качи на стоп“, разказа още източникът.
Разследването за нелепия инцидент продължава, има още много детайли за изясняване. Към този момент няма яснота с кого Юлия е била в Созопол и Арапя. Не са ясни и резултатите от аутопсията. Шофьорът, който я блъснал, също се издирва.

Юлия, намерила смъртта си край Созопол, оставя сираче 13 г. момиче

.

Новините от днес и със задна дата