понеделник, 8 юни 2020 г.

Изловиха Гъмов и Ваня Джаферович в голяма издънка насред Бургас

Двама от безспорните секссимволи сред българските актьори отнесоха глоба за неправилно паркиране в Бургас преди минути, пише Флагман.бг. Синеокият чаровник Ваня Джаферович, който е сравняван с Брад Пит, и неустоимият за жените Станимир Гъмов бяха спрели черния „Nissan Juke” на тротоара непосредствено до Подземната улица, без да обърнат внимание на знака, че паркирането тук е забранено.
Минути след това на място бяха общинските полицаи и без да им мигне окото, написали фиш на бившия футболист с процъфтяваща в момента актьорска кариера Ваня Джаферович, който е бил зад волана на автомобила.
Може би, ако съдбата бе изпратила на мястото жена-полицай, нещата нямаше да се развият по този начин. Минути, след като ситуацията вече се била развила, разбрали какво се случва с колегите им, на мястото пристигнаха и няколко неустоими дами, сред които бургазлийката Милена Маркова – Маца и съпругата на Ваня Джаферович - Евгения.

Факт е, че заради извънредното положение покрай коронавируса артистите във всички области на културния живот нямаха много работа и попаднаха под ударите на истинската криза. Правилата на пътя обаче важат за всички, отсякоха общинските полицаи, които за миг не пожалиха актьорите и техните атрактивни колежки.

Новините от днес и със задна дата