вторник, 9 юни 2020 г.

Бутат Алекс Сърчаджиева от ефир, няма да я видим като водеща на.....

Бутат Алекс Сърчаджиева от ефир, няма да я видим като водеща на...

Актрисата Александра Сърчаджиева, която беше първата водеща на риалити формата за физическа издръжливост, характер и съобразителност “Игри на волята”, няма да застане пред камерите на второто издание на шоуто. Въпреки че се справи чудесно със задачата си миналата година, при това малко след смъртта на съпруга ѝ Иван Ласкин, продуцентите решили, че ще е добре да свалят Алекс от екрана.

Те смятали, че има известна умора у зрителите да гледат дъщерята на Пепа Николова като водеща на всевъзможни предавания – от “Денсинг Старс”, през “Вип Брадър”, до “Игри на волята”, въпреки че Александра винаги е проявявала завиден професионализъм, пише "Галерия".
Шефовете на телевизията също преценили, че е добре всеки водещ да се превръща в лице на едно предаване, а не да прескача от формат на формат. Така наред с кастинга за участници в “Игри на волята”, продуцентите от Old School избират и нов водещ, от когото зависи до голяма степен успеха на шоуто.


Твърди се, че изборът вече е направен, а в коридорите на телевизията дори се мълви, че мястото на Алекс може да бъде заето от двама души.

Предполага се, че те ще бъдат мъж и жена, а мнозина допускат, че поне единият ще бъде спортист тъй като спортните качества са задължителни за участниците, за да се справят с тежките игри./show.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата