петък, 12 юни 2020 г.

Спецакция в Бургас: Качулки закопчаха култовия кримигерой Деян Тончев – Камбаната

Множество задържани при спецакция в Петрич | 112 | Новини от ...

Култовият кримигерой Деян Тончев, известен с прякора Камбаната, е единият арестуван при спецакцията в бургаския ж. к. „Меден рудник“. Качулки нахлуха последователно в дома на Камбаната в блок 116 и на 30-годишния Росен Вълчев и откриха наркотици, съобщава "Флагман".
При отлично взаимодействие ченгетата първо обискирали 30-годишния криминално проявен и осъждан Вълчев пред бл. 71 в комплекса.
Минути по-късно те тарашили апартамента му в същия блок, като вътре открили 6 грама метамфетамин, около 1 грам екстази и червено прахообразно вещество, за което все още не се знае с какъв химичен състав е.
Акцията продължила само около половин час по-късно, когато паралелен екип на Четвърто РУ щурмувал и бл. 116 в комплекса, където живее Деян Тончев – Камбаната, но го заварили пред блока и го задържали.
При последвалата проверка на апартамента му, униформените открили 10 грама чай за пушене и 3 грама амфетамин. Камбаната и Росен Вълчев са задържани за 24 часа, а по случаите е образувано бързо производство.

Припомняме, че от вече повече от месец в бургаския жк „Меден рудник” полицията на практика води война с дребните и средните играчи в наркоразпространението.
От началото на май месец до този момент над 10 са арестуваните за този тип престъпления, като сред тях са и дилъри, и доставчици, и производители.

Новините от днес и със задна дата