понеделник, 15 юни 2020 г.

Ади Радева разкри истинската причина за връщането ѝ в БНТ

Аделина Радева споделя, че липсата на каквото и да било време за себе си е причината да напусне Нова телевизия. В откровено интервю за в. „Уикенд” водещата споделя, че хипер високата заплата не е успяла да компенсира липсата на свобода в ежедневието.
Прекалената ангажираност и ограничените възможности за нормално общуване я провокирали да търси промяна. Поради това чаровницата се сбогувала с екранния си партньор Виктор Николаев и потърсила реализация другаде. А възможността така или иначе не закъсняла. Радева вече е лицето на вечерното предаване по БНТ „Още от деня”.
Първата ѝ появява в ефира беше преди броени дни, а отзивите вече не липсват. Преобладават поздравленията – и за това, че е последвала сърцето си, и за това, че се справя добре. По думите на водещата за минута не съжалява, че се е сбогувала с частната медия. Сега, когато ангажиментите ѝ са значително по-малко, ѝ остава лично време. Има възможността да прави неща, които обича. Да рисува, например.

Дори възнамерява съвсем скоро да се запише на уроци – да усъвършенства тази си дарба и да придобие увереност. И въпреки че ще ѝ липсва всичко позитивно – сутрешният ефир, навикът, Виктор Николаев и опората в негово лице, Радева смята, че решението ѝ е правилно. Промяната е за добро.

Новините от днес и със задна дата