сряда, 10 юни 2020 г.

Омъжена журналистка затъна в любовна авантюра с чужденец, намериха я мъртва в джунглата

Връзката на омъжената украинка Олга Фролова с чуждестранен любовник от остров Самуи, Тайланд, е завършила с мистериозна смърт, съобщава Pattaya Now. В неделя, 7 юни, служител на местния хотел е съобщил в полицията, че е намерил тялото на чужденката. Според неговите думи той е вървял през джунглата и почувствал неприятна миризма. Мъжът решил да намери източника, и забелязал нечии крака под палмовите листа.
Пристигналите полицаи установили, че останките принадлежат на 32-годишната украинска журналистка Олга Фролова. Близо до трупа лежала раница с пари, зарядно устройство и слушалки. 40-годишният съпруг на починалата Дмитрий Фролов, призован за идентифициране на трупа, е отбелязал, че в раницата липсвали нейният iPhone и лаптоп.
„Татуировките вече бяха неразличими по тялото ѝ, а лицето беше неузнаваемо. Тя е лежала там дълго време. Но вещите, дрехите и други детайли свидетелстваха, че това е Оля “, написал е Фролов на 7 юни на страницата си във Facebook.
На 25 май мъжът се обърнал към полицията с молба да намери изчезналата му съпруга. Освен това той публикувал обява с нейни снимки в местни групи във Facebook.
Установява се причината за смъртта на Фролова. Според една от версиите след убийството ѝ са се опитали да я скрият в джунглата. На разпита Фролов е казал, че е бил женен за Олга от 12 години и имат син Роман. Наскоро отношенията им са се обтегнали и съпругата му започнала връзка с любовник от острова. Два месеца преди смъртта си Олга си тръгнала от съпруга си и поискала развод.

Скоро тя спряла да отговаря на неговите обаждания и съобщения. Дмитрий е подчертал, че Олга страда от биполярно разстройство и се е лекувала в частна клиника в Самуи.
"Разследването на причината за смъртта току-що започна, но, знаейки поведението ѝ през последните няколко години, медицинската диагноза и начина, по който се държеше, когато си тръгна... Каза сбогом. И си тръгна. Ще мисля за причините до края на живота си", споделя Дмитрий Фролов. Полицията вече се свързала с любовника на Фролова, 47-годишния Филип Армстронг. Според информацията на "Дейли Мейл" в деня на изчезването ѝ влюбените се скарали. В момента Армстронг е разпитван от полицията. Той е потвърдил, че се е срещал с Олга. Армстронг също така е уверил, че не знае какво се е случило с възлюбената му, след като съобщили за изчезването ѝ. Разследването продължава./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата