сряда, 17 юни 2020 г.

Премиерът призна сензационно за един от чатовете с Божков!

Премиерът Бойко Борисов, който даде извънреден брифинг преди минути, говори и за прословутия чат с Васил Божков относно преотстъпването на двама юноши на Левски във Витоша (Бистрица).

Преди дни укриващият се в Дубай бивш собственик на клуба от "Герена" с 18 обвинения, разкри как Борисов искал да уреди бистришките "тигри" с Илия Димитров и Атанас Кабов. Mладите футболисти са неизползваеми в Левски, а във Витоша играят редовно.

На брифинга тази вечер Борисов обясни, че този му чат с Божков е реален за разлика от останалите, както и подчерта, че му е благодарил, че "сините" са пуснали юношите си в Бистрица.

"Знаете, че играя за ветераните на Витоша (Бистрица). Две момчета от школата на Левски, тъй като нямат място в титулярния състав, понеже в Левски за съжаление купуват скъпи футболисти, го попитах дали може да продължим да разчитаме на тях. И му написах "благодаря". Те до този момент играеха в Бистрица, нямат място в Левски, това е. Левски имат над 30 юноши, които в момента са в други клубове", обясни Борисов. 

"Есемесът ми беше изпратен от Бистрица и аз му го препратих, за да го попитам дали можем да разчитаме на тези двама футболисти. Да, този разговор за футболистите съществува. За това съм го питал и той ми написа "няма проблем". Затова съм му написал "помагай", каза още Бойко Борисов.

Новините от днес и със задна дата