вторник, 16 юни 2020 г.

Двойният убиец Викторио Александров: Дарина имаше връзка със сина на Ковачки

                                                     Снимка: Булфото
Името на бизнесмена Христо Ковачки неочаквано изплува в делото срещу двойния убиец Викторио Александров в Софийския градски съд. През октомври 2018 г. той застреля приятелката си Дарина Министерска и едногодишната им дъщеричка - Никол, предава "24 часа".

В обясненията си пред Софийския градски съд при закрити врата, които бяха преди няколко месеца, Викторио обявил, че Дарина, по време на връзката им, поддържала и паралелни отношения със сина на Христо Ковачки.

По този повод адвокатът на сем. Ваня и Георги Министерски поискаха да бъде призован сина на Христо Ковачки, като преди това обаче трябва да се изясни дали Ковачки има син и съответно на каква възраст е.

Адвокатите на Викторио - Петя Шопова и Коста Богацевски, се противопоставиха на разпита на сина на Христо Ковачки, защото той нямал никакво отношение към случая.

По делото беше разпитана и лелята на Дарина - Таня Найденова. Жената разказа за отношенията между Викторио и Дарина. Тя сподели, че още в началото на връзката им момичето забременяло, но Викторио я е накарал да направи аборт, като ѝ поставил ултиматум, че ако не махне бебето, ще се разделят.

Още след раждането на Никол младият мъж изявил претенции да му приписан половината от апартамента, в който живеели. Той бил собственост на Дарина.

Новините от днес и със задна дата