сряда, 24 юни 2020 г.

Жестокост: Баща впрегна куче в каруца, децата му го налагат с лопата ВИДЕО

Кадри с брутално насилие над беззащитно куче във Враца взривиха социалните мрежи за часове. За жестокостта към животното постъпи и сигнал от жител на града, който помоли да се даде гласност на случая, пише BulNews. На видеоклиповете циганин и децата му тормозят животното, като са го впрегнали на каруца. Бащата се е качил в талигата и го удря, за да я дърпа по-силно. През това време отрочетата му снимат и искрено се забавляват от мъките на кучето.
Последвайки примера на баща си, малките деца започват да хвърлят предмети по изплашеното животно и го удрят с лопата.
Видеото е публикувано в личния му профил във фейсбук и за часове придобиха голяма популярност в мрежата, като под тях се изляха куп негативни реакции. Заради жестоките кадри той успя да си навлече гнева на хора от цялата страна, които ревностно защитават животното в коментарите.
На тях е попаднал и възмутеният врачанин, който сигнализирал BulNews.
По негови думи, агресивният циганин също е жител на областния център и живее в крайните квартали. От снимките му в социалната мрежа става ясно, че това не е първата му жестока проява към животните.
Той се е „похвалил“ и със заклано агне, като на част от кадрите с него присъстват и децата му. В сигнала си възмутеният гражданин споделя, че се е почувствал длъжен да сигнализира, за да се даде гласност на случая и компетентните органи да вземат мерки срещу агресивния циганин, за да бъде спряно насилието над беззащитните животни.

Новините от днес и със задна дата