вторник, 9 юни 2020 г.

Британски свещеник умря и остави голямо наследство на 27-г. си мъж от Румъния

Възрастният британски свещеник Филип Климентс, който стана известен с романа си с 27-годишния румънски моден модел Флорин Марин, почина по време на карантина, оставяйки на съпруга си голямо наследство, съобщи "Дейли мейл".
Здравето на 81-годишния Климент се влошило по време на въведените карантинни мерки поради епидемията от нова коронавирусна инфекция.
Той отказал хоспитализация за няколко дни, въпреки високата температура и дезориентацията. В крайна сметка Марин го откарал в болница в Букурещ. Първоначално свещеникът бил изолиран в коронавирусно отделение, но подозренията за COVID-19 не били потвърдени. След това мъжът бил преместен в отделението по сърдечно-съдови заболявания. Той изпаднал в кома и скоро починал в реанимацията. Съпругът му не успял да го посети в болницата поради карантината. Марин признал, че не възнамерявал дълго да скърби за починалия.
„Разплаках се, разбира се, но два дни са достатъчни“, казва моделът. "Филип не би искал да плача. Той искаше хората да са щастливи, независимо как.“
След смъртта на Климентс, Марин ще получи 150 000 британски лири, за които е застрахован животът на свещеника, и ще наследи къщата му в Букурещ, на стойност 100 000 паунда. Освен това той може да разчита на доживотна рента от 2 хиляди паунда на месец. Плащането ще бъде прекратено само ако моделът сключи нов брак. Преди това Марин твърдеше, че със сигурност ще полага грижи за възрастния си съпруг, ако изведнъж се разболее. Той възмутено отхвърли предположението, че се е оженил за пари.

„Скъпи, не съм виновен, че ми остави толкова пари“, коментира Марин наследството си. Климентс и Марин се срещнали в сайт за запознанства за хомосексуалисти и се ожениха преди три години в английския окръг Кент. Двойката се засели в Букурещ в къща, купена с пари на свещеника. Скоро отношенията им започнали да се влошават поради факта, че Марин често ходел на партита без възрастния си съпруг. Климентс смятал това за предателство, оплаквал се, че се чувства „самотен и нещастен“ и накрая се прибрал вкъщи. След една година мъжете се помирили и започнали да поддържат отворена връзка от разстояние. През 2020 г. Климентс се завърнал в Румъния, за да живее отново със съпруга си./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата