събота, 6 юни 2020 г.

Находчива българка завъртя печеливш, но много странен бизнес насред К-19

Българка откри находчив начин как да припечелва пари насред пандемията. Анонимна дама, която не се представя във Фейсбук, разкрива на страницата си, че предлага малко по-специални услуги. Тя гарантира, че може да замести който и да е роднина по сватби и тържества. Така, ако примерно, бъдещата булка се срамува от някоя своя близка, може да се представи вместо нея, като се държи подобаващо.
Свадбената "роднина" показва първата си печалба "Срам те е от твоите роднини, а се налага да се ожениш, обади ми се, ще ги заместим. Гарантираме поведение избрано от теб. Искаш да сключиш гей брак, а твоите родители не знаят, обади ми се и ще имаш моята подкрепа.

Кумата е отказала в последния момент, обади ми се, ще я заместя. Искаш бой в края на сватбата, обади ми се, гарантиран е", гласи офертата.
Предложението среща и подигравки на потребителите, които твърдят, че подобни услуги са съмнителни. "Искам да помоля да не опошлявате нещата с неприлични предложения, идеята ми е съвсем благородна", отговаря им предприемчивата дама.

Новините от днес и със задна дата