петък, 12 юни 2020 г.

Китайски монах предсказал К-19 още през 1992 г с абсолютна точност

Преди няколко десетилетия през 1992 г. монахът Ши Сюанхуа предсказа епидемия, която ще засегне поне половината от жителите на света, съобщава EROCH TIMES. Прогнозата е направена на 14 и 16 август. Тогава човекът, който вече не жив, предсказал, че болестта ще бъде по-лоша от СПИН. Монахът призовал целия свят да се подготви за факта, че болниците могат да бъдат препълнени.
В прогнозата е отбелязано, че инфекцията е възможна чрез обикновено ръкостискане или дори при разговор лице в лице. Болестта ще убие не само обикновените хора, но и здравните работници. Много хора ще умрат в мъки.
Според монаха нищо няма да помогне за спасяването на човечеството: маските ще забавят инфекцията, но това ще се случи рано или късно. Въздухът ще бъде заразен. Ши Сюанхуа нарече епидемията по-лоша от атомна бомба.
Вирусът ще обхване повече от половината от световното население, всички континенти ще бъдат засегнати. Болестта ще дойде рязко, като потоп. Ще бъде невъзможно да бъде спряна напълно. Монахът казал на хората бъдещето не да се плашат, а за да може човечеството да се подготви. Монахът посочи една причина за епидемията - липса на вяра в Буда.

Дори тези, които изповядват будизъм, не следват стриктно Законите на Буда. Такива хора унищожават тези закони, в резултат на това - все повече се появяват по света бедствия и болести. Разбира се, причината за пандемията далеч не е тази, която монахът назовал.
Фактите за щама обаче са напълно съобразени с реалността.
Самият монах е роден на 16.16.1918 г. в провинция Хейлундзян (бивша Джилин).
Интересното е, че след смъртта му на 07.07.1995 г. тялото на мъжа придобило лилаво-златист цвят. В будизма това е възможно, ако човек е достигнал големи висоти в работата върху себе си.
/БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата