четвъртък, 21 май 2020 г.

Покъртителни подробности за известния бизнесмен, самоубил се заради коронавируса

Покъртителни подробности за известния бизнесмен, самоубил се заради коронавируса  - 0
Самоубилият се дървен бос Димитър Джоков преди повече от десет години е имал връзки със съмнителни бизнесмени. 52-годишният мъж от дълги години се занимава с дърводобив, бил е открит прострелян в главата, не е оставил предсмъртно писмо Често при него се отбивали хора с вид на мутри, разказа един от бившите му работници. Джоков е бил предупреждаван да внимава с кого се среща, имало е сериозни опасения, че може "да му се навреди по някакъв начин", но той не е обръщал внимание на това.
Бившият му работник, а и хора от Първенец казаха, че Джоков е бил изключително интелигентен и умен мъж.
Известен пловдивски бизнесмен се самоуби заради коронавируса На бил от плодивския регион, преди дълги години се преселил и заживял в Пловдив, а след това отишъл да живее в Първенец. Цехът му се намира между селата Първенец и Брестовица.
Бизнесменът е бил заместник-председател на Сдружението на практикуващите лесовъди в България Междувременно в селото все повече се разпространява слухът, че Джоков не се е самоубил, а е бил убит. Въпреки това разследващите са категорични, че се касае за самоубийство.
Но Джоков последните два месеца е изпитвал тревожност и е бил в депресия заради финансовата криза, която затисна България заради COVID-19.
Дървеният бос се притеснявал, че трябва да освободи около 20 свои работници. Приближени до него разкриха, че преди два дни е имал записан час при психолог. Има семейство, бил в отлични отношения със съпругата си и 19-годишната си дъщеря, която само след два дни щяла да навърши 20 години./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата