петък, 22 май 2020 г.

Имотният пенсионер със сърцераздирателна изповед за убийството на украинската си съпруга

Имотният пенсионер със сърцераздирателна изповед за убийството на украинската си любовница - 0

Пловдивчанинът Павел Георгиев е арестуван за убийството на украинската си приятелка Тетяна Николаевна, съобщава Флагман.бг.
Той е направил пълни самопризнания, съдействал е на разследващите и се е покаял за случилото се. Не е употребил алкохол или наркотици, тъй като имал множество съпътстващи заболявания и като цяло не бил в добро здравословно състояние. Със защитата му се е наел известният несебърски адвокат Виктор Паскалев. Според неофициалната информация Павел и Тетяна имали едногодишна връзка, която обаче била съпътствана от множество скандали.
Последният такъв избухнал снощи – заради пари и имоти. Двамата се скарали сериозно, а в пристъп на ярост Павел намушкал с нож половинката си. Усещайки какво е направил, веднага се обадил на полицията, опитал да помогне на Тетяна, но тя буквално издъхнала в ръцете му.

Той е съдействал на разследващите и разкрил детайли по убийството. В момента Павел Георгиев, който е от Пловдив и по последна информация е на 63 години, е в ареста и освен здравословните проблеми е съсипан и емоционално – плаче и не може да повярва какво е сторил в момент на афект.
Мярката му за неотклонение най-вероятно ще се гледа утре в Бургаския окръжен съд. Тетяна Николаевна е със статут на постоянно пребиваващ в България. Няма данни да е работила нещо. Тя е от Чирканска област, Украйна, живеела от няколко години в страната ни.
Кадър от 22:30 часа снощи показва, че в кооперацията, няма жива душа. През зимата живеели само Павел и Тетяна, които обитавали голям апартамент на първия етаж.

Новините от днес и със задна дата