петък, 22 май 2020 г.

Откриха похитителите, които съблякоха чисто гол и пребиха зверски ученик

Само в БЛИЦ: Ето кои са похитителите, които съблякоха чисто гол и пребиха зверски ученик в Пловдив - 0
Момчето, което е било отвлечено в Пловдив, е било захвърлено голо и зверски пребито почти до смърт в двора на Спортното училище "Васил Левски" в Пловдив.
 Бил е подаден сигнал, полицаите са намерили детето в безпомощно състояние и извикали линейка. Момчето е казало, че познава похитителите си. По твърдение на източници на БЛИЦ, жертвата е ученик от Спортното училище, тренира борба.
Двама от похитителите на детето са бивши ученици, завършили преди 1-2 години със специалност борба. Докато са били заедно в училище, между жертвата и похитителите е имало спорове. Те обаче не са били за момиче, а от друго естество.
От полицията излязоха с официално съобщение за случая. Малко след 17 часа на 21 май във Второ РПУ е подаден сигнал, от случаен минувач, който се притекъл на помощ на момче, без дрехи.
Пред униформените служители младежът обяснил, че трима мъже, един от които познава лично, са го принудили да свали дрехите си, заснели го чисто гол и заплашили, че ще го публикуват в социалните мрежи.

За да не го направят поискали момчето да им плаща сумата от по 1000 лв. Установен извършителят на престъплението и неговите съучастници. Тарторът е 23-годишният Християн К.. Той е с криминална проява за шофиране след употреба на наркотици през пролетта на миналата година.
Помагали са му неговият брат Павел К., на 20 години и техен авер-Пламен Т., също на 20 години. След задържането им в ареста, тримата мъже са направили пълни самопризнания.
След като свалят жертвата си от колата, тримата започват да се гаврят с момчето. Единият от тях го кара да се съблече гол, удрят го няколко пъти, събарят го на земята, ритат го. След като се съблича, го карат да се навежда пред тях, подиграват му се, карат го да им чисти обувките. Накрая боят продължава, изреждат му се и тримата, заплашват го, че ако не им даде пари, ще го изложат в социалните мрежи, като пуснат клипчето, на което е чисто гол. След като оставят жертвата си в безпомощно състояние, си тръгват.
Окървавеният ученик е забелязан от случайно преминаващ мъж, който в този момент тичал за здраве, той подава сигнал до 2-ро районно в Пловдив и на място веднага идват униформени, които викат и линейка. Тримата са арестувани, след като ученикът казва имената на тартора и дава описание на другите двама. По време на разпитите правят пълни самопризнания.
 

Новините от днес и със задна дата