събота, 23 май 2020 г.

Известен телевизионен журналист загина при трагични обстоятелства във Варна

Известният журналист Георги Александров е загинал при трагични обстоятелства във Варна. Тялото му е било открито вчера в канал на езерото в близост до Аспарухово. Тъжната новина бе потвърдена от полицията във Варна:
"Вчера около 17. 20 на Южния бряг източно от Аспарухов мост е намерено тяло на мъж на 38 години от Варна. По случая се води дознание за изясняване на обстоятелствата около смъртта му, първоначалният оглед сочи, че няма данни за престъпление."
Георги Александров не е имал външни данни за нараняване, впоследствие от аутопсията, обаче, е установено, че има следи от височинна травма.
Предната вечер Георги е бил с компания, в много добро настроение. Употребил е и голямо количество алкохол. Приятели го изпратили до дома му късно вечерта. Когато майка му го потърсила около 7-8 сутринта, не го намерила в стаята му. Видяла, че е излязъл заедно с лаптопа си, но той не е открит на мястото, където е намерено тялото.
Пълна мистерия е и как Георги е стигнал дотам, тъй като не е имал личен автомобил. Засега няма яснота и как е паднал във водата. Полицията работи по всички версии, сред които нещастен случай или самоубийство. Георги Александров бе сред известните и талантливи журналисти. Работил е в "Дарик", Топ новини, бил и кореспондент на bTV от Варна.

Беше сред добрите разследващи журналисти, разследвал без страх всеки един от по-значимите криминални случаи във Варна.
Не се притесняваше и да задълбава в публикации, громящи корупцията, от онези хора, които търсеха справедливост. Погребението на Георги Александров ще е утре - 24.05.2020 от 10.10 часа сутринта в Гробищен Парк - "Кантар" (новото Аспаруховско гробище).

Новините от днес и със задна дата