неделя, 6 октомври 2019 г.

Проф. Снежана Златева: Марихуаната вече е ГМО и води до шизофрения

Съвременната марихуана вече не е "мека" дрога, тя е генномодифицирана, активното ѝ вещество е между 10 и 50 процента и употребата ѝ води до шизофрения, каза началникът на клиниката по токсикология във Военноморската болница във Варна проф. Снежана Златева.
Тя е сред участниците в кампанията "Православните семейни ценности срещу новите дроги", която започна в крайморския град. Организатор на инициативата е сдружение "Отвори очи" с финансовата подкрепа на общината. Средствата са отпуснати по линия на споразумението между кметството и Варненската и Великопреславска митрополия.

Първата среща на Дянко Марков с Ванче Михайлов в Рим, е била през лятото на 1988г., още преди да падне комунизма

Снимка на Вида Боева Попова.Първата среща на *Дянко Марков с Ванче Михайлов в Рим, е била през лятото на 1988г., още преди да падне комунизма.
Вида Боева Попова в продължение на 27 години, до смъртта на лидера на Македонските патриотични организации Иван Михайлов е негов сътрудник и личен секретар. На нея Михайлов завещава своите архиви. Вида Попова публикува на страницата си във фейсбук статия в която описва подробно първата среща на Дянко Марков с лидера на МПО. 

Публикуваме цялата статия без редакторска намеса:

НЕДОСЕГАЕМИ "ПАТРИОТИ"
В страницата си на фб журналистката Катя Стоянова на 21 август тази година е споделила статия на Дянко Марков.
Тази статия бе публикувана през януари 2008 година в "Про и Анти"

Новините от днес и със задна дата